ABI
Bell Каски с марката Bell се произвеждат вече повече от 50 години. Еволюцията в тази фирма не е спирала нито за момент и блогадерение на това сега фирмата е световен лидер в производството на каски за колоездене, мотоциклетизъм и автомобилизъм.
Bellelli Италианският производител Bellelli създава продуктите си с единствената цел да Ви помага да транспортирате децата си лесно и безопасно, независимо дали с велосипед или автомобил.
Continental Continental е марка, която се ползва с еднакво добра слава както при автомобилните гуми, така и при велосипедните. Типично за немски производител, продукта с марка Continental се доизпипва до съвършенство преди да бъде пуснат на пазара, след което се предлага на клиента.
CROSS
CST
DRAG Велосипедите с марка DRAG са проектирани и произведени в България с компоненти на фирмите SHIMANO - Япония, Selle Royal - Италия, Continental, Schwalbe -Германия, Mavic – Франция, DT – Швейцария, Remerx – Чехия и фирми от Тайван.
Giro GIRO е световният лидер в налагането на технологии в производството на каски. Разработките на GIRO са насочени както към тези, които не обичат да носят каски, така и към тези, които не ги свалят.
Ice Toolz Ice Toolz е производител на вело инструменти за полеви ремонти, домашни сервизи и полеви сервизи. Продават се както и поотделно, така и в комплекти в удобни кутии и куфарчета.
MACTRONIC
PASSATI
Peruzzo Италианската фирма Peruzzo е специализирана в производството на автомобилни багажници за велосипеди. Съществува на пазара повече от 25 години и предлага багажници за всеки един модел автомобил.
Rhino Rhino е фирма, специализирана в производството на накладки и колодки за велосипеди.
Selle Royal Selle Royal e най-голямата фирма за производство на велосипедни седалки. Тя съществува още от 1956 година.
SHIMANO Shimano е безспорно най-големия производител на велосипеден монтаж. Гамата им се отличава с непрекъсната идейност и функционалност, както и с утвърдени качества.
Sigma SIGMA SPORT представя немски технологии от най-високо ниво, които комбинират оригинален дизайн и прецизна техника.
SKS
Zefal Zefal е френска фирма за производство на велосипедни компоненти и аксесоари като помпи, калници, раници, бидони за вода, инструменти и други.