Бидони за вода, DRAG, Бидон за вода Drag Waves

DRAG - Бидон за вода Drag Waves

Бидони за вода
Print Version

Бидон за вода Drag Waves

Бидон за вода Drag Waves Бидон за вода Drag Waves

  • Полиетиленова бутилка за вода.
  • Вместимост: 750 мл.
  • Цветове: бял или прозрачен

Цена: 9 лв.
Сподели: Share on Google+